'Vertel es!' Op zoek naar de laatste getuigen WO II

Erfgoed Brabant zoekt persoonlijke verhalen over de Tweede Wereldoorlog in Noord-Brabant

Kent u of heeft u een verhaal over de Tweede Wereldoorlog? En wilt u dat verhaal graag vertellen en doorgeven aan de toekomst? Kom dan naar het Cultureel Centrum De Schalm in Ons Koningsoord te Berkel-Enschot op 30 november!

75 verhalen 75 jaar bevrijding in 2019

Misschien heeft u al van het project gehoord of is dit de eerste keer. Crossroads Brabant is een initiatief om de persoonlijke verhalen en getuigenissen van de Tweede Wereldoorlog in Brabant te vertellen en te verzamelen. Het lijkt nog ver weg, maar tijdens de 75-jarige herdenking van de bevrijding van Brabant in 2019/2020, staan deze persoonlijke verhalen centraal. Om dit verhaal compleet te maken hebben wij u nodig! Daarom organiseert Erfgoed Brabant de bijeenkomst “Vertel es!”. Op deze avond kunt u uw persoonlijke verhalen over de Tweede Wereldoorlog vertellen.

Deze avond wordt u ook bijgepraat over het project Crossroads Brabant 40|45 en de herdenking van 75 jaar bevrijding van Noord-Brabant. Graag leggen wij uit wat een Crossroadsverhaal is, waarom wij persoonlijke verhalen ophalen belangrijk vinden en wat er met uw verhaal gaat gebeuren.

Graag wil ik u namens de Stichting Crossroads Brabant 40|45 van harte uitnodigen voor de bijeenkomst op 30 november in het Cultureel Centrum De Schalm in Ons Koningsoord, Trappistinnentuin 77 te Berkel-Enschot. De bijeenkomsttijden zijn van 15.00 uur tot 17.00 uur en van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Aanmelden
Graag vernemen we van u of u bij de bijeenkomsten aanwezig bent. U kunt zich tot 27 november aanmelden via: crossroadsbrabant@erfgoedbrabant.nl onder vermelding van bijeenkomst en locatie/datum. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging.

Voor meer informatie over het project Crossroads Brabant 40|45